Uspešen zaključek MOS sejem 2019

MOS 1024x1024

Za nami je uspešna predstavitev našega podjetja, storitev ter prodajnega programa na 52. sejmu MOS, ki je potekal, ki je potekal na Celjskem sejmišču od torka 10.9. do nedelje 15.9.2019. Naše podjetje se je predstavilo v okviru Obrtne zbornice Slovenije (OZS) v dvorani C1, na razstavnem prostoru 12a.

Sejem je bil razdeljen na 5 področij: MOS Dom, MOS Tehnika, MOS Turizem, MOS B2B, MOS Plus, naše podjetje je spadalo v področje MOS tehnika. Predstavljali smo naše storitve iz področja avtomatizacije ter naše izdelke, ki jih zastopamo - predvsem proizvajalca INVT - frekvenčne pretvornike, servo motorje, VT panele in PLC krmilnike, ter druge izdelke kot so brezkrtačne, koračne in vretenske motorje, krmilnike brezktačnih in koračnih motorjev.

Na sejmu smo predstavili tudi delovanje INVT PLC krmilnikov in VT panelov. Predstavili pa smo tudi lastno aplikacijo OctopusPi za oddaljen dostop, nadzor in upravljanje podatkov. 

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem şejma MOS 2019. Se vidimo naslednje leto! 

 


 Ključne besede: avtomatizacija, frekvenčni, servo, motor, regulator, panel, PLC krmilnik, krmiljenje, pretvornik, servo motor, pogon, motorji, krminiki, PLC krmilniki, frekvenčni pretvorniki, MOS sejem