IVC serija mini PLC krmilnikov

PLC malaIVC je družina malih PLC krmilnikov(PLK krmilnikov) z velikim naborom funkcij za avtomatizacijo in krmiljenje industrijskih procesov. Procesna enota vsebuje zmogljiv procesor, ki dobro obvladuje matematične funkcije, operira z vhodnoizhodnimi točkami, ima možnost hitrega štetja, pozicioniranja itn. Procesna enota vsebuje dva porta serijske komunikacije in port za razširitev vhodnoizhodnih točk ter specialnih modulov.

Procesna enota vsebuje tudi hitroštevni vhod in hitri izhod, ter nabor funkcij za povezavo z servo pogonom za zelo natančno pozicioniranje. Programska oprema je prijazna za uporabnika in ima velik nabor funkcij in možnost ONline spremljanja delovanja. Dva serijska porta služita za komunikacijo z nadrejenimi ali podrejenimi enotami.

IVC1 serije PLC krmilnikov je majhne velikosti, kljub temu pa ima visoko zmogljivost v avtomatskem nadzoru. Ima vgrajen mikroprocesor, nadzorni sistem za jedro računalnika, vhodne točke, izhodne točke ter vodilo za razširitvene module.

IVC1 serija vključuje I/O razširitvene module in posebne module. Glavni modul (PLC krmilnik) vsebuje dva vmesnika za komunikacijo, RS232 in RS485. Ima hitro-števne vhode, hitro pulzno-izhodni kanal, ki zagotavlja natančno pozicioniranje. Vgrajenih ima veliko programskih funkcij, tri standardne jezike za programiranje ter podpira ON-LINE monitoring in programiranje.

IVC3 serija PLC-jev je tretja generacija visoko-zmogljivih mikro PLC-jev, ki imajo vgrajeno najnovejšo informacijsko tehnologijo, tehnologijo krmiljenja gibanja in fieldbus nadzorno tehnologijo.

IVC3 serija vključuje I/O in analogne razširitvene moduli. 

Katalog: IVC PLC&HMI