nekategorizirano

Zaposlitve

Aktualne zaposlitve:

Prijave in življenjepis pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Več informacij na 031 212 477 (Mitja).

Topbest Technology Limited

TopbestTopbest Tecnology Limited se nahaja v Shenzen, na Kitajski. Specializira se za razvoj in proizvajanje avtomatskih izvijačev, tekočih razpršilcev in spajkalnih robotov. Imajo več kot 40 patentov na nacionalni stopnji, nove vrste praktičnih patentov in patente za avtorsko zaščitene programe. 

Proizvodni sistem je bil ISO9000 in ISO14000 certificiran, vsi izdelki so CE certificirani. Zastopajo stranke po celem svetu - vključno ZDA, Južno Korejo, Malezijo, Rusijo, Slovenijo in Tajsko, Filipini, Indijo, Pakistan in druge države. 


Za stranko smo dobavili ročni vijačnik z avtomatskim podajanjem vijakov - več si oglejte na povezavi -  Ročni vijačnik z avtomatskim podajanjem vijakov 

 

BARCH Motion Technology Co Ltd

BARCH logoPodjetje Barch Motion je bilo ustanovljeno v Veliki Britaniji. Podjetje ima podružnice v Stuttgartu Nemčija, Hong Kongu in Dongguan na Kitajskem. Specializirani so za oblikovanje in proizvodnjo linerarnih enot. Zaradi konstantne rasti v preteklih letih v robotiki in industrijski avtomatiki, so njihovi mednarodni oblikovalci in izdelovalci izbrani za zagotavljanje visoke kvalitete, raznolikosti in rešitev, ki so stroškovno učinkovite za industrijska podjetja, oblikovalce strojev in drugim izdelovalcem. 

Celotna serija linearnih vodil:

Serija BCX                                         Serija BCH                                            Serija BCS

VODILA BCX 1    Vodila BCH      Vodila BCS3 1

Povezava: www.barchmotion.com 

Uporaba izdelkov: 

Portalni stroji, avtomatizacija tovarne, ravnanje z materialom, predelava hrane, CNC stroji, laserski stroji, prodajni avtomati, pakirni stroji, polnjenje in izdajanje materiala, tehnologijo površinske montaže, 3D printer,...

vodila     vodila2      vodila6  

vodila5vodila7