Shenzhen Dingtuoda Electromechanics Co., Ltd

Dingtuo tehnology

Shenzhen Dingtuoda Electromechanics Co., Ltd je visokotehnološko podjetje, ustanovljeno leta 2006, specializirano za razvoj, proizvodnjo in prodajo motorjev in pogonov v nadzornem sistemu. V ponudbi imajo brezkrtačne enosmerne motorje (DC motors) & pogonske sisteme, koračne motorje&pogonske sisteme in servo sisteme z visoko kvaliteto, zanesljivim delovanjem, močno funkcijo in izjemno konkurenčnimi cenami. Njihovi produkti so uspešno uporabljeni in dokazani v številnih uporabah kot so elektronska oprema, analitični in medicinski instrumenti, pri montaži, proizvodnji polprevodnikov, pakiranju, vgraviranju, tekstilni opremi, robotiki, v laserski industriji, tesarstvu, tiskanju, oglaševanju, tekstilni industriji, keramičarstvu, pri medicinski oskrbi in tako naprej

Podjetje sestavlja skupina profesonalcev za razvoj, izdelavo, prodajo in servis, avtomatski nazdor, v oblikovanje strojne in programske opreme za celotni sistem nadzor gibanja in nudenje storitev tudi po nakupu izdelka. 

V skladu s cilji podjetja 'odlična kakovost, poštena storitev' pridobivajo vedno več zaupanja in podporo strank. Njihovo podjetje temelji na močni tehnični podpori in zmogljivosti raziskovanja, inovativnosti in izdelovanju novih produktov na podlagi razvoja mehanskih in elektronskih zduževanj, za zadovoljevanje povpraševanja na trgu. 


Oglejte si njihove izdelke na naši spletni strani: 

- VRETENSKI MOTORJI (ŠPINDEL)

- BREZKRTAČNI MOTORJI 

- KORAČNI MOTORJI

- PLANETNI REDUKTORJI