Uspešen zaključek MOS sejma 2018

8.c MOS 2018 LOGO 300x134

V nedeljo se je zaključil 51.MOS sejem 2018, ki je potekal na Celjskem sejmišču od 11.9. - 16.9.2018.  Naše podjetje se je predstavilo v okviru Obrtne zbornice Slovenije (OZS) v dvorani C1, na razstavnem prostoru 12a.

Predstavljali smo izdelke proizvajalca INVT - frekvenčne pretvornike, PLC krmilnike, VT panele in servo motorje. Prav tako smo predstavili izdelke proizvajalca DINGTUODA - koračne motorje, brezkrtačne motorje, krmilnike brezkrtačnih in krtačnih motorjev, vretenske motorje ter drugo opremo. Na sejmu smo vam ponudili v ogled naše nove izdelke proizvajalca BARCH - linearne enote

Tekom sejma je Mestni svet mestne občine Celje podelil posebno sejemsko priznanje za izdelek tradicionalne slovenske domače obrti samostojnem podjetniku Strojno ključavništvo Simon Jeram s.p. za avtomatski sirarski kotel, ki je plod tudi našega znanja, razvoja in sodelovanja s podjetjem. 

Za nami je uspešen zaključek predstavitve našega podjetja, naših storitev ter prodajnega programa. Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem sejma MOS 2018. 

Nekaj utrinkov spodaj:


Ključne besede: frekvenčni, regulator, PLC krmilnik, paneli, servo, motorji, linearne, enote, koračni, brezkrtačni, krmilniki, regulatorji, avtomatski, celjski, sejem